Disclaimer

Als u meer informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op

Disclaimer

Alle informatie op deze website – www.europcab.nl – wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Europcab geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u neemt op de informatie die u op deze website vindt (europcab.nl/utr), is strikt op uw eigen risico. Europcab is niet aansprakelijk voor verlies en /of schade in verband met het gebruik van onze website.

Via onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwalitatieve links naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor het gehele inhoud die op deze sites te vinden is. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en kunnen plaatsvinden voordat we de mogelijkheid hebben om een ​​link te verwijderen die mogelijk ‘kwaadaardig’ is.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en voorwaarden hebben die buiten onze macht liggen. Zorg ervoor dat u het Privacybeleid van deze sites en hun “Servicevoorwaarden” nakijkt voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Permissie

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Update

Mochten we dit document updaten of wijzigen, dan worden deze wijzigingen hier prominent vermeld.

Als u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op.  

Europcab B.V.
Maarssenbroeksedijk 41
3542 DM Utrecht
Tel: 030 200 50000
E-mail: utr@europcab.nl
Website: www.europcab.nl/utr

Scan de code