Audi A8

Professionele privéchauffeur diensten
Europcab Audi A8

Audi A8

per-hour-rate
Tarief Per Uur
€199 / Uur *Inclusief 50 Vrije Kilometers
per-day-rate
Tarief Halve Dag
€599 ½ Dag *4 Uur - 200 Vrije Kilometers
per-day-rate
Tarief Per Dag
€959 / Dag *8 Uur - 400 Vrije Kilometers
€1.99 Per Extra Kilometer
4 Passagiers
2 Koffers
Lederen Interieur
Airco
On Board Wi-Fi
iPhone/Samsung Oplader
Multimedia System
Verwarmde stoelen
Boek Nu

  Taxi Booking
  AUTO OVERZICHT

  Audi A8 Taxi met een designtaal die elegantie en dynamiek een autonoom karakter geeft. Met diverse assistentiesystemen, een nieuw bedieningsconcept met intuïtief gebruiksgemak van het hoogste niveau en vooral: met meer ruimte. Geef op eigen wijze invulling aan het comfort achterin en onderken het belang van ruimte. In de Audi A8.

  Interieur

  De innovatieve assistentiesystemen van de A8 tillen qua comfort en veiligheid uw rijbeleving naar een nieuw niveau. Kortere stukken of langere ritten: in de Audi A8 Taxi weet u zeker dat u ontspannen arriveert. Daarbij is de A8 ook ideaal om met chauffeur te rijden. Passagiers die achterin plaatsnemen, genieten van veel zitcomfort en van veel ruimte. De actieve ondersteltechnologie tilt het comfort naar een nog hoger niveau. Mooie verlichting, comfortverhogende functies en omvangrijk entertainment passen in deze ambiance. Onderweg kunt u vrijwel nergens zo goed ontspannen als in de relax-comfortstoel rechts achterin de Audi A8. Deze zetel met massagefunctie en voetsteun is uitgebreid instelbaar en in een aangename rustpositie te zetten. De rechter voorstoel schuift elektrisch extra ver naar voren, waarbij de rugleuning voor nog meer beenruimte naar voren beweegt.

  Exterieur

  De nieuwe Audi A8 is stijlbepalend. De chique designelementen van de nieuwe A8 getuigen van prestige en dynamiek. In de vorm van krachtig opbollende spatborden is in zijn vernieuwende exterieur een hommage aan de legendarische oer-quattro verwerkt. De brede, rechtopstaande Singleframe-grille en de HD Matrix LED-koplampen met Audi laserlicht tonen de progressieve elegantie van een nieuw tijdperk. De visueel benadrukte wielen passen bij zijn sportiviteit en verwijzen subtiel naar de oer-quattro. De slanke, driedimensionale Audi Matrix OLED-achterlichten en de licht afgeschuinde achterkant leveren een dynamische spanning op.

  GESCHIKT VOOR
  • Executive transfer
  • VIP vervoer
  • Luchthavenvervoer
  • Taxivervoer
  • Privé Chauffeur
  • Stadstour
  • Trouwvervoer
  VIDEO TOUR
  Scan de code