Mini Touringcar

Professionele touringcar diensten
europcab-mini touringcar

Mini Touringcar

per-hour-rate
Tarief Per Uur
€395 / Uur *Inclusief 50 Vrije Kilometers
per-day-rate
Tarief Halve Dag
€849 ½ Dag *4 Uur - 200 Vrije Kilometers
per-day-rate
Tarief Per Dag
€1699 / Dag *8 Uur - 400 Vrije Kilometers
€2.99 Per Extra Kilometer
16 Passagiers
16 Koffers
Airco
On Board Wi-Fi
iPhone/Samsung Oplader
Multimedia System
Boek Nu

  Taxi Booking
  VOERTUIG OVERZICHT

  De Sprinter mini touringcar zijn de ideale keuze om passagiers op smalle straten te vervoeren. In de stad, tussen steden en op tochten.

  Interieur

  Zowel op korte ritjes als bij ritten buiten de bebouwde kom: In de Sprinter Transfer voelt u zich meteen thuis. Dat ligt niet alleen aan de comfortabele streekbusstoelen of de harmonische designs. Een aangenaam interieur wordt ook mede bepaald door de vormgeving van het plafond.

  Cockpit

  Ergonomisch, overzichtelijk en functioneel cockpit. Een uitgebreide standaarduitrusting en optionele features zoals het multifunctionele stuurwiel of kleurendisplays.

  Exterieur

  Het exterieur van de Sprinter is in elk opzicht opzienbarend en perfect: De beplating van glasvezelversterkte kunststof getuigt met de pasvorm en de bijzonder gladde oppervlakken voor een uiterst hoogwaardige kwaliteit. De nieuw vormgegeven buitenspiegel bieden bij een onveranderd zichtvlak nu minder luchtweerstand en dragen zo bij aan een zuiniger brandstofverbruik. De rondom lopende stootstrips in carrosseriekleur zijn weer standaard in deze voertuigklasse.

  Veiligheid

  Sinds meer dan 20 jaar heeft de Sprinter in zijn klasse de leiding, met name op het gebied van veiligheid: Zo rijdt deze sinds 2002 met ESP, waarvan de uitbreiding ADAPTIVE ESP 2006 in de Sprinter zijn première kende. In 2013 volgden onder andere de zijwind- en adaptieve remassistent alsook de Collision Prevention Assist en de spoorassistent. Met de nieuwe generatie Sprinters is er in deze voertuigklasse nu een nieuwe reeks veiligheidssystemen die de rijveiligheid actief ondersteunen.

  GESCHIKT VOOR
  • Luchthavenvervoer
  • Personenvervoer
  • Pendeldienst
  • Stadstour
  • Trouwvervoer
  • Touringcarvervoer
  VIDEO TOUR
  Scan de code