Taxi Paris Charles de Gaulle Airport

Professionele & exclusieve luchthavenvervoer
Paris Airport From Sky
Paris Airport Terminal

Info

Tag Paris Charles de Gaulle Airport
Adres 95700 Roissy-en-France, France

Omschrijving

Boek nu bij ons online snel en gemakkelijk een taxi naar Paris Charles de Gaulle Airport. We hebben verschillende vervoerssoorten in verschillende prijsklassen dus ook de beste deal voor u. Bekijk hier onze tarieven en vervoerssoorten.

De internationale luchthaven Parijs-Charles de Gaulle (CDG) , die ook als Roissy of simpelweg Charles de Gaulle bekendstaat, is een van de belangrijkste luchthavens van Europa en de belangrijkste internationale luchthaven van Frankrijk. De luchthaven is genoemd naar Charles de Gaulle en is onderdeel van het beursgenoteerde Aéroports de Paris.

De luchthaven ligt ongeveer 25 kilometer ten noordoosten van Parijs, dicht bij Roissy. Met de RER en TGV wordt het centrum van Parijs in 45 minuten bereikt, Disneyland Resort Paris in 10 minuten en Rijsel en Brussel in een uur. De luchthaven heeft drie terminals en vervoert meer dan 200.000 passagiers en 6000 ton vracht per dag.

Het vliegveld telt vier start- en landingsbanen en drie terminals. In 2024 wordt Terminal 4 geopend ten noorden van Terminal 2. Tegelijkertijd zal de trein service CDG Express tussen het vliegveld en de stad in gebruik worden genomen, net op tijd voor de Olympische Zomerspelen 2024.

In 2017, registreerde de luchthaven Paris-Charles de Gaulle 69,5 miljoen passagiers (een cijfer 5,4%), een derde wedstrijd. Dit plaatst het op de tweede plaats in Europa achter Londen Heathrow en maakt het de tiende grootste luchthaven ter wereld. Het is ook de tweede plaats in Europa en de negende in de wereld in termen van goederen met 2.140.000 ton goederen.

Deze resultaten gestaag toegenomen sinds de ingebruikneming geïnduceerde regelmatige uitbreidingen in de afgelopen decennia (nieuwe terminals en landingsbanen).

Het bezoek van deze echte stad maakt het mogelijk achter de schermen van de terminals, de technische zones, de controletorens te ontdekken en te begrijpen hoe het is gesteld op ongeveer 1500 landingen en dagelijkse starts. De gidsen zijn luchtvaartprofessionals.

Boek Taxi Paris Airport
Scan de code